Έρχεται το ShopX MasterClass by TDG – Mastering the Digital Shelf

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα events του χώρου έρχεται την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου με κύρια θεματολογία γύρω από το ψηφιακό ράφι. Περισσότεροι από 100 senior επαγγελματίες του χώρου θα δώσουν το παρόν, ένω στελέχη με μεγάλη εμπειρία θα μοιραστούν γνώσεις και προβληματισμούς με τους attendees!

Η επιτάχυνση της ψηφιακής μετάβασης στην Ελλάδα, λόγω του Covid-19, κατά τουλάχιστον 5 έτη, δημιούργησαν νέους τρόπους επικοινωνίας, νέες καταναλωτικές συμπεριφορές, νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για brands και retailers.

Το Masterclass είναι εξειδικευμένο σε FMCG και Consumer Health Products και θα δώσει τη δυνατότητα σε παραγωγούς/brands και retailers να:

  • Κατανοήσουν το περιβάλλον και πόσο έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες με στοιχεία ανάλυσης των καταναλωτών και των αγορών τους.
  • Εκτεθούν σε εργαλεία για τη επιτυχημένη παρουσία των προϊόντων τους στα διάφορα ψηφιακά ράφια.
  • Ακούσουν best practices, ευκαιρίες και προβληματισμούς για το θέμα από επαγγελματίες των AB, e-fresh, Hondos Center, Loreal, Johnson & Johnson, Nestle.

➡️ Δες ολόκληρη την agenda του MasterClass εδώ:

https://www.shopxconference.gr/masterclass-agenda/

➡️ Γνώρισε τους ομιλητές εδώ:

https://www.shopxconference.gr/#speakers

➡️ Επικοινώνησε για περισσότερες πληροφορίες εδώ:

https://www.shopxconference.gr/#contact

➡️ Για εγγραφή στο MasterClass εδώ:

https://www.eventora.com/en/Events/shopx-2021

Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.