Το 2016 δημιούργησα το www.grow-digital.gr ως μια προσπάθεια να πιέσω τον εαυτό μου να μη σταματήσει να μαθαίνει και να είναι συνέχεια ενήμερος για όλα όσα συμβαίνουν στο Digital Marketing. Πλέον, είναι ο Νο1 προορισμός για το ελληνικό Digital Marketing community, γεμάτο με αρθρογραφία, tips & tricks, how-to και εργαλεία για τον junior και mid level digital marketer. #WeAreDigitalMarketing

Σταύρος Θεοδωράτος

Owner

FRESH DIGITAL MARKETING NEWS

Μας αρέσει να αρθρογραφούμε και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις απόψεις μας μέσα από τη δική μας ματιά και εμπειρία. Διαβάζουμε, συλλέγουμε, φιλτράρουμε και σου μεταφέρουμε ότι πιο σημαντικό συμβαίνει στον κόσμο του digital marketing, του ecommerce, του performance marketing και του SEO!

"You may delay, but time will not "

Ζούμε και αναπνέουμε σε έναν κλάδο που ποτέ δεν σταματάει να εξελίσσεται και να μας φέρνει το "καινούριο". Έτσι, πιστεύουμε ότι ο μοναδικός δρόμος εξέλιξης είναι η συνεχής ενημέρωση γύρω από θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.

Our Mission

Θέλουμε να μας αναγνωρίζουν ως τον κορυφαίο προορισμό, κυρίως για ενημέρωση και, έπειτα, για απόκτηση γνώσης γύρω από το Digital Marketing στην Ελληνική αγορά. Μαζί με το www.performance-marketing.gr αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε για ότι τελευταίο συμβαίνει!

"Commit yourself to lifelong learning. The most valuable asset you will ever have is your mind and what you put into it."