Ο Σταύρος Θεοδωράτος και το Grow-Digital Φιλοξενούνται στο Startup.gr

Interview Σταύρος Θεοδωράτος στο Startup.gr

Ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση για το Grow-Digital, αποτελεί η πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Founder & Team Administrator του, Σταύρος Θεοδωράτος, στο startup.gr. Ο Σταύρος, μίλησε για το πώς μια ιδέα για ένα σύγχρονο ενημερωτικό -μη κερδοσκοπικό- digital marketing portal έγινε πραγματικότητα, τι ήταν αυτό που τον ώθησε στη δημιουργία του, καθώς και τι θα συμβούλευε τους νέους startupers εκεί έξω.

Τι είναι το startup.gr

Το startup.gr αποτελεί το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό (ελληνικό) portal που δραστηριοποιείται στον χώρο των startups επιχειρήσεων και όχι μόνο. Με 10ετή παρουσία στον χώρο, με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και ισχυρή επίδραση στο startup community, μπορούμε να πούμε ότι το startup.gr είναι κάτι το μοναδικό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μάθε περισσότερα για το startup.gr εδώ.

Special thanks to: Αποστόλης Λιανός, Κωνσταντίνος Σταματίου και Βίκυ Ντάλλας.

Grow Digital Team
Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.