Αυτοί Είναι οι Μεγάλοι Νικητές των E-Volution Awards 2019

Αυτοί Είναι οι Μεγάλοι Νικητές των E-Volution Awards 2019

Πιστοί στο ραντεβού των τελευταίων ετών, κορυφαία στελέχη και εταιρείες που δρουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρήν, συγκεντρώθηκαν στη μεγάλη γιορτή των E-Volution Awards για να βραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές κάτω από την αιγίδα του Marketing Week και Boussias Communications.

Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης ήταν τα σημαντικότερα e-shops και e-commerce agenices της χώρας, διεκδικώντας τις μεγάλες διακρίσεις, E-Commerce Agency of the Year και Best Greek e-shop by GRECA.

Advertisement

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής καθ. Γεώργιος Δουκίδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος χαρακτήρισε τα βραβεία «τη βασική γιορτή του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας», επισημαίνοντας ότι φέτος η διοργάνωση κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών και είχε την πολυπληθέστερη Κριτική Επιτροπή στην ιστορία της, αποτελούμενη από 30 μέλη.

Παράλληλα, o Γ. Δουκίδης παρουσίασε τις επτά αναδυόμενες τάσεις όπως αυτές προέκυψαν μέσα από τα φετινά βραβεία και προσδιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τον κλάδο: Λειτουργική Ωριμότητα, Πελατοκεντρικότητα, Επιχειρηματική Αναλυτική, Επανασχεδιασμός (redesign-relaunch), Τεχνολογική Αριστεία, Στρατηγική και Ανταγωνιστικότητα, Ψηφιακός Μετασχηματισμός.

Οι μεγάλοι νικητές

E-Commerce Agency of the Year: ATCOM

Best Greek e-shop by GRECA: Aegean

Platinum Awards: Από τα πέντε συνολικά Platinum Awards που απονεμήθηκαν, δύο απέσπασαν η Sleed και η Cosmos Sport (Πελατοκεντρικότητα & Διαδικασίες και Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing), και από ένα απέσπασαν οι CosmoONE (Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλ. Επιχειρείν), Παπαστράτος-IQOS (Καινοτομία & Σχεδίαση) και Aegean-Sapient-ATCOM (Εξειδικευμένες Πρακτικές & Στρατηγική).

Περισσότερες πληροφορίες για όλους τους νικητές στο επίσημο website των E-Volution Awards: http://www.e-volutionawards.gr/.

Δες όλη τη διοργάνωση εδώ:

 

*Όλα τα πνευματικά δικαιώματα των υλικών που βρίσκονται σε αυτό το άρθρο ανήκουν στα:

SUBSCRIBE & STAY DIGITAL
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Κάνε εγγραφή και θα λαμβάνεις στο inbox σου όλα τα νέα trends γύρω από το Digital Marketing και το eCommerce. Το Digital Marketing εξελίσσεται, μη μένεις πίσω!
Spam Free! Μισούμε το spam όσο και εσύ, θα λαμβάνεις νέα μας 1 φορά την εβδομάδα!
ΠΗΓΗE-Volution Awards
Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.