Αυτοί Είναι οι Μεγάλοι Νικητές των E-Volution Awards 2019

Αυτοί Είναι οι Μεγάλοι Νικητές των E-Volution Awards 2019

Πιστοί στο ραντεβού των τελευταίων ετών, κορυφαία στελέχη και εταιρείες που δρουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρήν, συγκεντρώθηκαν στη μεγάλη γιορτή των E-Volution Awards για να βραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές κάτω από την αιγίδα του Marketing Week και Boussias Communications.

Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης ήταν τα σημαντικότερα e-shops και e-commerce agenices της χώρας, διεκδικώντας τις μεγάλες διακρίσεις, E-Commerce Agency of the Year και Best Greek e-shop by GRECA.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής καθ. Γεώργιος Δουκίδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος χαρακτήρισε τα βραβεία «τη βασική γιορτή του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας», επισημαίνοντας ότι φέτος η διοργάνωση κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών και είχε την πολυπληθέστερη Κριτική Επιτροπή στην ιστορία της, αποτελούμενη από 30 μέλη.

Παράλληλα, o Γ. Δουκίδης παρουσίασε τις επτά αναδυόμενες τάσεις όπως αυτές προέκυψαν μέσα από τα φετινά βραβεία και προσδιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τον κλάδο: Λειτουργική Ωριμότητα, Πελατοκεντρικότητα, Επιχειρηματική Αναλυτική, Επανασχεδιασμός (redesign-relaunch), Τεχνολογική Αριστεία, Στρατηγική και Ανταγωνιστικότητα, Ψηφιακός Μετασχηματισμός.

Οι μεγάλοι νικητές

E-Commerce Agency of the Year: ATCOM

Best Greek e-shop by GRECA: Aegean

Platinum Awards: Από τα πέντε συνολικά Platinum Awards που απονεμήθηκαν, δύο απέσπασαν η Sleed και η Cosmos Sport (Πελατοκεντρικότητα & Διαδικασίες και Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing), και από ένα απέσπασαν οι CosmoONE (Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλ. Επιχειρείν), Παπαστράτος-IQOS (Καινοτομία & Σχεδίαση) και Aegean-Sapient-ATCOM (Εξειδικευμένες Πρακτικές & Στρατηγική).

Περισσότερες πληροφορίες για όλους τους νικητές στο επίσημο website των E-Volution Awards: http://www.e-volutionawards.gr/.

Δες όλη τη διοργάνωση εδώ:

 

*Όλα τα πνευματικά δικαιώματα των υλικών που βρίσκονται σε αυτό το άρθρο ανήκουν στα:

ΠΗΓΗE-Volution Awards
Grow Digital Team
Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.