Επιστρέφουν τα Peak Performance Marketing Awards 2022

peak-performance-marketing-awards

Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο event στο Performance Marketing επιστρέφει! Οι καλύτεροι του Performance Marketing θα διεκδικήσουν τη διάκριση στα PEAK Awards 2022 σε μια φαντασμαγορική βραδιά.

Οι υποβολές υποψηφιοτήτων λήγουν 17.06.2022. Μπορείς να βρεις τους Όρους Συμμετοχής εδώ, ενώ μπορείς να δηλώσεις υποψηφιότητα στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Μέσω των βραβείων αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες, οργανισμοί, φορείς, λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται. Στόχος της αξιολόγησης και της επιβράβευσης είναι η διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα.

Χρήσιμα links:

Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο γενικό link του Peak Performance Marketing Awards.

Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.