Ελληνική εταιρεία στην κορυφή των AVA Digital Awards 2023

Ελληνική εταιρεία στην κορυφή των AVA Digital Awards 2023

Τα νέα είναι πάντα ευχάριστα όταν ελληνικές εταιρείες διαπρέπουν σε διεθνή βραβεία, αλλά είναι ακόμα πιο ευχάριστα για εμάς όταν μια ελληνική εταιρεία κερδίζει το Χρυσό Βραβείo στα AVA Digital Awards 2023!

Η Simple Web Solutions, ένα 360ο Digital Marketing agency με μεγάλη εξειδίκευση σε web development, digital & social media marketing και ανάπτυξη εφαρμογών “έφερε” το Χρυσό στην κατηγορία ‘Social Media Advertising Campaign’ για το kadro.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε κορνίζες, απλές και ψηφιακές, καθρέπτες και υπηρεσίες κορνιζαρίσματος.

Τι είναι τα AVA Digital Awards

Τα AVA Digital Awards είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που αναγνωρίζει την αριστεία από δημιουργικούς επαγγελματίες που είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό, την ιδέα, την κατεύθυνση, το σχεδιασμό και την παραγωγή ψηφιακής επικοινωνίας. Τα έργα προς αξιολόγηση ποικίλλουν από ψηφιακές καμπάνιες έως audio & video production, website development, social media engagement και mobile marketing.

Σαν θεσμός, τα AVA Digital Awards, υπάρχουν από το 1994 ενώ περισσότερες από 300,000 υποψηφιότητες έχουν περάσει από αξιολόγηση. Η έδρα βρίσκεται στο Dallas των Η.Π.Α, ενώ αν ρίξουμε μια ματιά στις εταιρείες που έχουν συμμετάσχει θα δούμε brands όπως CISCO, AT&T και Lockheed Martin.

Ποια είναι η Simple Web Solutions

Η Simple Web Solutions ιδρύθηκε το 2011 από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής, από το 2000.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να επενδύει σε μακροχρόνιες συνεργασίες εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Έτσι, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για καλύτερη επικοινωνία, αποδοτικότερη συνεργασία και σημαντικά επιτεύγματα.

Το πελατολόγιο σύμφωνα με την εταιρεία ποικίλλει και περιέχει εταιρείες από διάφορους κλάδους όπως: E-learning Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Middle East Economic Survey, ΔΕΥΑΤ και HYPERELEON. Στην ιστοσελίδα, επίσης, υπάρχουν δημοσιευμένα case studies αλλά και πλούσιο ενημερωτικό υλικό στο blog.

Η Simple Web Solutions εξειδικεύεται σε παροχή υπηρεσιών όπως κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, ανάπτυξη εφαρμογών, προώθηση ιστοσελίδων, digital marketing και social media marketing.

Το Χρυσό Βραβείο στο Social Media Advertising Campaign

Η εταιρεία διακρίθηκε με το Χρυσό Βραβείο για τα κορυφαία αποτελέσματα που πέτυχε στο Social Media Advertising Campaign για το kadro.gr.

Συνοπτικά, η Simple Web Solutions θέλοντας να διαφοροποιήσει το brand από τους ανταγωνιστές, στόχευσε σε διαφημίσεις σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες πελατών, για τη χονδρική σε επαγγελματίες διακοσμητές και για τη λιανική σε λάτρεις του σπιτιού.

Τα αποτελέσματα της digital marketing στρατηγικής μιλάνε από μόνα τους, αφού η στρατηγική απέδωσε με πάνω από 200 πωλήσεις σε μόλις δύο μήνες.

Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.