Τα Τελευταία Νέα Του WordCamp Athens 2016

Η προετοιμασία του WordCamp Athens τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς.

WordCamp Athens

Η προετοιμασία του WordCamp Athens τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς. H Οργανωτική Ομάδα του μεγαλύτερου τεχνολογικού συνεδρίου στην Ελλάδα για το 2016, ανακοίνωσε τους πρώτους χορηγούς του συνεδρίου, τους πρώτους ομιλητές, την διεξαγωγή του Contributor Day, ενώ δεν παρέλειψε να ευλογήσει τα γένια της  να αυτοπαρουσιαστεί στην ελληνική κοινότητα του WordPress και όχι μόνο.

Contributor Day

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, ακριβώς μία μέρα μετά το κεντρικό γεγονός του WordCamp Athens 2016, θα διεξαχθεί το Contributor Day στο φιλόξενο χώρο του coworking space Found.ation, Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123. Τα contributor days αποτελούν το επιστέγασμα ενός WordCamp. Είναι η ευκαιρία για κάθε μέλος της κοινότητας να βρεθεί σε χαλαρούς ρυθμούς με οργανωτές και ομιλητές με κύριο σκοπό να εξοικειωθεί με τους τρόπους και τα μέσα με τα οποία μπορεί να επιστρέψει λίγη από την καλή ενέργεια που θα έχει ρουφήξει την προηγούμενη μέρα. Έμπειρα μέλη της τοπικής κοινότητας του WordPress θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν σε αυτό.

Στο contributor day θα λάβουν μέρος 60 επίλεκτοι συμμετέχοντες του WordCamp Athens. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι εγγραφές για την ημέρα αυτή. Οι θέσεις θα παραχωρηθούν αυστηρά με σειρά προτεραιότητας. Η λίστα θα είναι FIFO. Δηλαδή ουρά. Για αυτό, προλάβετε!

Oι Πρώτοι 6 Ομιλητές

Η Οργανωτική Ομάδα έχει πονοκέφαλο, γιατί έχει λάβει πολλές και καλές αιτήσεις για ομιλίες στο WordCamp Athens. Οι πρώτοι ομιλητές έχουν ήδη επιλεγεί.

Με ενθουσιασμό, λοιπόν, το WordCamp Athens καλώς ορίζει την πρώτη ομάδα των ομιλητών , οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες και τη γνώση τους. Σας παρουσιάζουμε τους Petya Raykovska, Nemanja Aleksic και Γεράσιμο Τσιάμαλο.

H δεύτερη ομάδα ομιλητών αποτελείται από τη Στέλλα Κάσδαγλη, τον Yoav Farhi και τον Φώτη Ρούτση. Και οι τρεις θα  δώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους επάνω σε ζητήματα που αφορούν στο περιεχόμενο, στο WP-CLI και στα ανοικτά δεδομένα, αντίστοιχα.

 

H Oμάδα

Κοντά στα τέλη Μαΐου, όταν όλοι ετοιμάζονταν για τις πρώτες εξορμήσεις τους στις παραλίες, η ομάδα του WordPress Athens meetup ξεκίνησε το scouting. Όχι για κάποια μεγάλη μεταγραφή σε ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά για να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην διοργάνωση του πρώτου WordCamp Athens στην Ελλάδα. Μέσα σε λίγες ημέρες, η ομάδα είχε βρεθεί. Δεκαπέντε WordPress junkies, με ετερόκλητες αφετηρίες και επαγγέλματα έκαναν το πρώτο online hangout και μοίρασαν αρμοδιότητες.

Ποιοι είναι; Σας τους παρουσιάζουμε.

Φυσικά, η προετοιμασία του WordCamp συνεχίζεται πυρετωδώς. Για αυτό μην ξεχάσετε να δείτε τα πακέτα χορηγιών του συνεδρίου, να μάθετε περισσότερα για τον χώρο διεξαγωγής και -φυσικά- να αγοράσετε τα εισιτήρια σας.

Grow Digital Team
Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.