Νέο YouTube Series με Weekly News από το Grow-Digital

Νέο YouTube Series με Weekly News από το Grow-Digital

Μας πήρε 5 χρόνια αλλά τα καταφέραμε, κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Μετά από αρκετά Udemy tutorials γύρω από το Video Editing, αναζήτηση σε εργαλεία video creation, έρευνα για το ποια είναι τα best practices γύρω από τα short news και κάμποση παρακολούθηση ξένων digital media news blogs, το Grow-Digital κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα κανάλι επικοινωνίας στο δυναμικό του, το YouTube!

Από αυτή την εβδομάδα και κάθε εβδομάδα, στο YouTube Channel του Grow-Digital.gr θα βρίσκεις σε περίπου ~1 λεπτό τα σημαντικότερα news titles της εβδομάδας γύρω από το digital marketing.

Σε μια εποχή όπου πραγματικά ο χρόνος είναι χρήμα και το digital marketing εξελίσσεται μέρα τη μέρα, έχει πραγματική αξία για τους επαγγελματίες του χώρου να μπορούν πολύ γρήγορα και εύκολα να μαθαίνουν για τις σημαντικότερες εξελίξεις που συμβαίνουν στο επάγγελμά τους.

Φυσικά, όσο περνάει ο καιρός η ενότητα θα εξελίσσεται και νέο υλικό θα προστίθεται στο κανάλι για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στους αναγνώστες του Grow-Digital.gr!

Το πρώτο Weekly Digital Marketing News (24/5/2021) είναι live και μπορείς να το δεις παρακάτω:

Τέλος, καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή σαν news blog, το moto μας #WeAreDigitalMarketing θα μας συντροφεύει για όσα ενδιαφέρονται πράγματα έρχονται! Stay tuned..

Grow Digital Team
Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.