Γίνε και εσύ μέρος του Grow - Digital

Δημοσίευσε το άρθρο σου μέσω του Grow-Digital, ή απέκτησε τη δική σου μόνιμη στήλη. Μοιράσου τις ιδέες σου με χιλιάδες digital marketing enthuasiasts στην Ελλάδα.

 • Βήμα 1ο: Συμπλήρωσε τη φόρμα

  Εμείς θα λάβουμε το email σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα. Στα επισυναπτόμενα θα βρεις ένα αρχείο με τα βασικά guildelines του blog. Μην ανησυχείς, είμαστε στη διάθεσή σου για το οτιδήποτε.

 • Βήμα 2ο: Be Creative

  Εάν δεν έχεις καταλήξει στο τι θες να γράψεις, μπορούμε μαζί να βρούμε τη θεματολογία και να βγει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Όσο για το visual κομμάτι μην ανησυχείς…είμαστε ΚΑΙ designers!

 • Βήμα 3ο: Μια τελευταία πινελιά

  Πριν δημοσιευτεί το άρθρο σου περνάει έλεγχο copywrite. Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές και είμαστε έτοιμοι για δημοσίευση. Το άρθρο δημοσιεύεται σε όλα μας τα social media αλλά και στο προσωπικό σου author page (εάν θα ήθελες να έχεις μια μόνιμη στήλη).

 • Βήμα 4ο: Sharing is Caring

  Ένα μεγάλο “Good Job” και ένα share από την πλευρά σου είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Ελπίζουμε το user experience του guest blogging να ήταν όσο καλύτερο γίνεται! Cheers!

Το Digital Marketing εξελίσσεται, εσύ θα μείνεις  πίσω;

 

GROW-DIGITAL.GR

Κάνε εγγραφή και θα λαμβάνεις στο inbox σου όλα τα νέα trends γύρω από το Digital Marketing και το eCommerce, κάθε Κυριακή.