Το Facebook Αποκαλύπτει το Λόγο για το Blackout της 3ης Ιουλίου σε Facebook & Instagram

Το Facebook Αποκαλύπτει το Λόγο για του Blackout της 3ης Ιουλίου σε Facebook & Instagram

Η αιτία της εκτεταμένης διακοπής που επηρέασε το image uploading σε Facebook και Instagram αποκαλύπτεται.

Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε πρόσφατα μέσω του Facebook Business account, η εταιρεία αναφέρει:

“During one of our routine maintenance operations, we triggered an issue that is making it difficult for some people to upload or send photos and videos. We’re working to get things back to normal as quickly as possible and we apologize for any inconvenience.”

Το πρόβλημα ευτυχώς δείχνει να έχει διορθωθεί από την 4η Ιουλίου για τους περισσότερους advertisers, σε Facebook και Instagram.

To Facebook επίσης είχε ενημερώσει για τα προβλήματα μέσω σχετικού post:

Δεδομένουν ότι είναι ένα δίκτυο που βασίζεται στην εικόνα, το πρόβλημα ήταν πιο εμφανές στο Instagram, όπου οι χρήστες δεν μπορούσαν να δουν φωτογραφίες, videos, ή stories. Ωστόσο, το περιεχόμενο που ανέβαινε δεν χανόταν.

Παρά τα προβλήματα, οι χρήστες μπορούσαν ακόμα να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων. Τα προβλήματα αυτά θα ήταν λιγότερο ανησυχητικό αν ήταν ένα έκτακτο γεγονός, αλλά ήταν η 3η Ιουλίου ήταν η τελευταία περίπτωση από πολλά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί φέτος.

Οι χρήστες φάνηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Το Twitter από την άλλη, έχει αποδείξει την αξιοπιστία του, και έγινε το hub των χρηστών που εκδήλωσε την ενόχλησή του σχετικά με την “πτώση” του Facebook.

Για τα τελευταία θέματα του τι συμβαίνει, έλεγξε τα hashtags #instagramdown και #facebookdown.

Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.