Διαθέσιμα 3 Νέα Χαρακτηριστικά για το Google My Business – Drive-In, No Contact Delivery & Dine in

Η Google δίνει νέες δυνατότητες στις επιχειρήσεις για κάνουν highlight τις παροχές τους στο Google My Business!

Διαθέσιμα 3 Νέα Χαρακτηριστικά για το Google My Business - Drive pickup, No Contact Delivery & Dine in

Η Google επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δώσουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες στους χρήστες σχετικά με τις παροχές τους, προσθέτοντας τρία νέα χαρακτηριστικά στο Google My Business.

Τα χαρακτηριστικά αυτά επιτρέπουν στους χρήστες να γνωρίζουν τι έχει να προσφέρει μια τοποθεσία ή μια επιχείρηση, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις αγοραστικές τους -και μη- προθέσεις. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ορατά σε χρήστες που αναζητούν μια επιχείρηση στο Google Search ή στα Google Maps.

Μερικά κοινά χαρακτηριστικά μέχρι τώρα ήταν τα: Wifi, υπαίθριοι χώροι, parking και άλλα χαρακτηριστικά αυτού του είδους.

Στον κόσμο τώρα, έτσι όπως αυτός έχει διαμορφωθεί, είναι πιο χρήσιμο να γνωρίζουμε εάν μια επιχείρηση έχει outdoor pickup, να γνωρίζουμε αν διαθέτει και υπαίθρια καθίσματα για παράδειγμα.

Μιας και πολλές επιχειρήσεις άνοιξαν ξανά μετά το πέρασμα της επιδημίας, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε αν μια επιχείρηση συνεχίζει να δέχεται κρατήσεις για φαγητό για παράδειγμα.

Σε αυτή τη λογική επικεντρώνονται τα νέα χαρακτηριστικά που λανσάρει η Google.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που λάνσαρε η Google για το Google My Business

Η Google έχει προσθέσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά στα προφίλ του Google My Business:

  • Curbside pickup (outdoor pickup ή drive-in)
  • No-contact delivery
  • Dine-in

Η Google σημειώνει ότι εκατομμύρια εστιατόρια έχουν κάνει αλλαγές στο πώς διαχειρίζονται τις κρατήσεις και τις παραγγελίες τους, τους τελευταίους 2 μήνες:

Από τον Μάρτιο, περισσότερα από 3 εκατομμύρια εστιατόρια έχουν προσθέσει ή επεξεργαστείς πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις. Μερικοί εστιάτορες ακυρώνουν ακόμη και τη δυνατότητα να κάτσουν οι πελάτες σε τραπέζια εντός του καταστήματος.

Για να υποστηρίξουν όλους τους τύπους των εμπόρων τροφίμων και εστιατορίων, οι virtual kitchens μπορούν να κάνουν verify τις επιχειρήσεις τους στο Google My Business.

Οι ενημερώσεις αυτές είναι διαθέσιμες και τώρα.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να προσθέσουν ή να επεξεργαστούν αυτά τα χαρακτηριστικά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Κάνε sign-in στο Google My Business
  • Άνοιξε την τοποθεσία που θες να διαχειριστείς
  • Από το μενού κάνε κλικ στο Info
  • Βρες την επιλογή “Add Attributes” και κάνε κλικ στο Edit
  • Από εκεί μπορείς να ψάξεις για το χαρακτηριστικό που θες να προσθέσεις ή να σκρολάρεις στις διαθέσιμες επιλογές για την επιχείρησή σου.
  • Όταν ολοκληρώσεις την ενημέρωση κάνε κλικ στο Apply
Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.