Πώς θα Πας τα Instagram Stories Σου σε Άλλο Level με τα Stickers

Create your own "awesome stories"!

Πώς θα Πας τα Instagram Stories Σου σε Άλλο Level με τα Stickers

Με περισσότερους από 250 εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν τα Instagram Stories καθημερινά, δεν είναι τυχαίο να θες και εσύ να πρωταγωνιστήσεις (είτε για προσωπικούς, είτε για business λόγους) στο δημοφιλές αυτό μέσο.

Αλλά το τεράστιο ποσοστό των Stories που παίζουν ταυτόχρονα μπορεί να είναι συντριπτικό – πώς μπορεί η επιχείρησή σου να ξεχωρίσει;

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δώσεις προσωπικότητα και φαντασία στα Instagram Stories σου είναι μέσω των Instagram Stickers.

Με τα Stickers, μπορείς να κάνεις ερωτήσεις και να δημιουργήσεις δημοσκοπήσεις για το κοινό σου, να προσθέσεις GIFs σε μια κατά τα άλλα μέτρια εικόνα, και να συμπεριλάβεις σχετικές πληροφορίες όπως η θερμοκρασία και η τοποθεσία. Ή, θα μπορούσες απλά να συμπεριλάβεις ένα emoji για να κάνεις την ανάρτησή σου πιο γοητευτική.

Ας εξερευνήσουμε το πλήρες φάσμα των  δυνατοτήτων των Instagram Stickers.

Πώς να προσθέσεις stickers στο Instagram Story σου

  1. Άνοιξε το Instagram app
  2. Κάνε click στην κάμερα στη πάνω αριστερά γωνία για να ανοίξεις τα Stories σου
  3. Τράβηξε μια φωτογραφία ή ανέβασε μία
  4. Κάνε click στο εικονίδιο smiling face που βρίσκεται πάνω δεξιά
  5. Περιηγήσου στα stickers και επίλεξε αυτό που σου αρέσει
  6. Τοποθέτησέ στο στην εικόνα, αυξομείωσε το μέγεθος, ή κάνε tap για να αλλάξεις το design

Instagram Stickers

Ας ρίξουμε μια ματιά στους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Stickers στο επόμενο Instagram Story σου.

1. Άνοιξε το Instagram app, και κάνε click στο εικονίδιο της κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτό θα ανοίξει το Instagram Story σου.

2. Βγάλε μια φωτογραφία (ή ανέβασε μια). Κάνε click στο smiling face που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό είναι το Stickers icon.

3. Θα σου εμφανιστεί μια λίστα με Stickers. Μπορείς να περιηγηθείς σε αυτές, ή να ψάξεις για κάτι συγκεκριμένο στο search box.

4. Για να δημιουργήσεις μια δημοσκόπηση, κάνε click στο “poll” sticker, και τότε κάνε την ερώτησή σου. Μπορείς να σύρεις το εικονίδιο όπου εσύ επιθυμείς.

5. Για να προσθέσεις ένα GIF στην εικόνα σου, κάνε click στο “GIF” εικονίδιο και κάνε scroll ανάμεσα σε trending GIFs, ή μπορείς να αναζητήσεις κάτι συγκεκριμένο μέσω του search box.

6. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις ότι έχει να κάνει με τα Stickers είναι να πειραματιστείς. Δοκίμασε διαφορετικά stickers, όπως η θερμοκρασία, η τοποθεσία, ή τα emojis, για να επιλέξεις τι δουλεύει καλύτερα για σένα.

7. Όταν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, κάνε click στο “Your Story” στην κάτω αριστερή γωνία και πρόσθεσε το post σου στο Instagram Story (προσοχή μην προσθέσεις πολλά Stickers και το αποτέλεσμα δεν είναι αισθητικά καλό).

That’s it! Τα Stickers είναι ένα από τα ευκολότερα και αποτελεσματικότερα εργαλεία που έχεις στη διάθεσή σου για να δημιουργήσεις αστεία Instagram Stories, διαδραστικά και όμορφα.

Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.