Το Google Search Console Επιτρέπει το Export Περισσότερων Δεδομένων

Χρησιμοποίησε τη νέα δυνατότητα του Search Console για να ενώσεις datasets, να εισάγεις δεδομένα σε άλλα εργαλεία ή να τα χρησιμοποιήσεις για visualizations!

Το Google Search Console Επιτρέπει το Export Περισσότερων Δεδομένων

Οι χρήστες του Search Console μπορούν τώρα να πραγματοποιήσουν λήψη πλήρων δεδομένων (αντί για συγκεκριμένα table views) από σχεδόν όλα τα reports, ανακοίνωσε η Google πριν λίγες ημέρες. Τα δεδομένα μπορούν να γίνουν export σε Google Sheet, Excel ή .CSV αρχείο.

google-search-console-data-export

Γιατί αυτή η αλλαγή είναι σημαντική

Η δυνατότητα του να μπορείς να κάνεις export τα reports του Search Console διευκολύνει την ανάλυση και το χειρισμό των δεδομένων χρησιμοποιώντας άλλα εργαλεία. Σου παρέχει επίσης τη δυνατότητα να ενώσεις σύνολα δεδομένων, να εκτελέσεις πιο προηγμένες αναλύσεις, ή απλώς να απεικονίσεις τα δεδομένα με διαφορετικό τρόπο.

Τα Enhancements reports περιλαμβάνουν μια λίστα με προβλήματα και τις σελίδες που έχουν επηρεαστεί, ένα daily breakdown των σελίδων σου, την κατάστασή τους και τα impressions από το Google search. Όταν κατεβάζεις τα δεδομένα με ένα συγκεκριμένο drill-down view, οι πληροφορίες που περιγράφουν το view αυτό περιλαμβάνονται επίσης στο εξαγόμενο αρχείο.

Όλα τα Performance data tabs (Queries, Pages, Countries, Devices, Search appearances & Dates) μπορούν να γίνουν download με ένα μόνο click. Τα δεδομένα θα περιλαμβάνουν ένα εξτρά “Filters” tab που θα εμφανίζει τα φίλτρα που εφαρμόστηκαν κατά την εξαγωγή του αρχείο.υ

Grow Digital Team
Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.