Αυτά είναι τα Top 10 Digital Marketing Podcasts για να ακούς

Αυτά είναι τα Top 10 Digital Marketing Podcasts για να ακούς

Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε τα podcasts, ειδικά όταν αυτά έχουν actionable insights και “ζουμί” γύρω από το digital marketing. Αν στη συνταγή “προσθέσουμε” επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου, τότε έχουμε εύκολα-εύκολα 10 Top Digital Marketing Podcasts που μπορείς να ακούς στον ελεύθερό σου χρόνο.

Πάμε να τα δούμε!

1. Marketing School – Digital Marketing & Online Marketing Tips

Ο Neil Patel και ο Eric Siu μοιράζονται καθημερινά εμπειρίες, προτάσεις και συμβουλές γύρω από το digital marketing. Είτε διαχειρίζεσαι ένα νέο website είτε ένα established brand, αν θες να μάθεις τα latest SEO trends, content marketing & social media tips, τακτικές γύρω από το email marketing και το conversion rate optimization, το Podcast αυτό τα έχει όλα! Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια downloads και 1,400 επεισόδια, σίγουρα θα βρεις κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στην καθημερινότητά σου.

Ξεκίνησε: Ιούλιος 2016

Συχνότητα: 1 επεισόδιο / μέρα

Διάρκεια: Μέση διάρκεια επεισοδίου 5 λεπτά

2. Today in Digital Marketing

Κάθε εβδομάδα, ο Tod Maffin έρχεται με ένα γρήγορο 10λεπτο audio-sprint για όλα όσα έχασες στον κόσμο του digital marketing και των social media. Το Podcast αυτό έχει χιλιάδες ακροατές, κυρίως senior marketers, κάθε μέρα. Απευθύνεται σε agencies και brands, ενώ χαρακτηρίζεται και από μια ευχάριστη δόση χιούμορ.

Ξεκίνησε: Σεπτέμβριος 2019

Συχνότητα: 4 επεισόδια / εβδομάδα

Διάρκεια: Μέση διάρκεια επεισοδίου 10 λεπτά

3. The Fighting Entrepreneur

Όπως αναφέρει και ο τίτλος, το Podcast αυτό έχει φτιαχτεί για “μαχητές”, για όσους δεν φοβούνται την αποτυχία και γνωρίζουν πως όσες φορές και να πέσουν, άλλες τόσες θα σηκωθούν. Στο Podcast αυτό θα μάθεις τα πάντα για τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει κανείς ως επιχειρηματίας/entrepreneur. Ο οικοδεσπότης, Anik Singla, θεωρείται ένας ηγέτης στο digital marketing, έχοντας κερδίσει περισσότερα από 200.000.000$ online. Ο Singar μοιράζεται σε αυτό το Podcast τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς και μερικές από τις νίκες που έχει πετύχει στη ζωή του.

Ξεκίνησε:

Συχνότητα: 1 επεισόδιο / εβδομάδα

Διάρκεια: Μέση διάρκεια επεισοδίου 37 λεπτά

4. Leveling Up with Eric Siu

Το Growth Everywhere είναι μια εβδομαδιαία σειρά συνεντεύξεων με entrepreneurs και marketers σε ότι πιο σύγχρονο και φρέσκο υπάρχει στο digital marketing και την επιχειρηματικότητα. Σε αυτό το Podcast θα ακούσεις αποτελεσματικές στρατηγικές και τακτικές στο πώς μπορείς να αναπτύξεις μια επιχείρηση και ποια είναι εκείνα τα λάθη που μπορείς να αποφύγεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Τις εμπειρίες τους μοιράζονται άτομα που έχουν ιδρύσει εταιρείες δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και συγγραφείς με best-selling περιεχόμενο.

Ξεκίνησε: Ιανουάριος 2019

Συχνότητα: 1 επεισόδιο / εβδομάδα

Διάρκεια: Μέση διάρκεια επεισοδίου 15 λεπτά

5. Marketing Growth Podcast – Shane Barker

Το Marketing Growth Podcast αποκαλύπτει τις κορυφαίες τεχνικές growth marketing που χρησιμοποιούνται από κορυφαίους marketers, entrepreneurs και thought leaders στον κόσμο, για τη δημιουργία πωλήσεων και την ανάπτυξη επιχειρήσεων. Σε κάθε επεισόδιο, ο Shane Barker συζητάει με τους καλεσμένους του τις διάφορες προκλήσεις, παγίδες και λύσεις για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης online επιχείρησης. Αν θέλεις να μάθεις τι software, τεχνολογίες, tips, tricks και hacks χρησιμοποιούν οι pro’s, τότε αυτό είναι το κατάλληλο Podcast!

Ξεκίνησε:

Συχνότητα: 1 επεισόδιο / εβδομάδα

Διάρκεια:

6. Digital Marketing Fastlane

Το Podcast αυτό θα σου δείξει το πώς να δημιουργήσεις, λανσάρεις και να αναπτύξεις ένα επιτυχημένο online business. Θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πραγματικές συζητήσεις με αποδεδειγμένες πρακτικές στρατηγικές και ιστορίες επιτυχίας. Θα μάθεις πώς να δημιουργήσεις περισσότερη επισκεψιμότητα, πωλήσεις, κέρδη και CLV για τους πελάτες σου. Ερχόμενος από τους online marketing experts του Voy Media, ο Kevin Urrutia είναι ο host του Podcast. Ένα εξαιρετικό rotating lineup από experts, αναλύει κάθε εβδομάδα τα νεότερα σε content marketing, copywriting, email marketing και conversion rate optimization.

Ξεκίνησε: Μάρτιος 2019

Συχνότητα: 2 επεισόδια / εβδομάδα

Διάρκεια: Μέση διάρκεια επεισοδίου 12 λεπτά

7. Digital Marketing Radio

Το Digital Marketing Radio είναι ένα show για in-house, agency και entrepreneurial marketers που θέλουν να γνωρίζουν όλα τα latest tools, tactics και trends που μοιράζονται οι σύγχρονοι digital marketing experts. Ο David Bain συμμετέχει σε συνεντεύξεις με κορυφαίους επαγγελματίες του marketing, όπως Larry Kim, Rand Fishkin και Roberto Blake, που μοιράζονται βήμα-βήμα στρατηγικές και τακτικές σε θέματα όπως online ads, SEO και YouTube. Το Digital Marketing Radio σε ενημερώνει για όλα τα νέα εργαλεία digital marketing, τακτικές και trends.

Ξεκίνησε: Αύγουστος 2014

Συχνότητα: 1 επεισόδιο / εβδομάδα

Διάρκεια: Μέση διάρκεια επεισοδίου 38 λεπτά

8. Digital Marketing Podcast with Tim Cameron-Kitchen

Αν αναζητείς τρόπους για να αυξήσεις το visiblity της σελίδας σου και να αυξήσεις τις πωλήσεις, το Podcast αυτό είναι για σένα. Ο bestselling συγγραφέας και Head Ninja στο Exposure Ninja, Tim Cameron-Kitchen, μοιράζεται συμβουλές και εμπειρίες από την πραγματική ζωή για το πώς είναι να κάνεις πρωταθλητισμό στο digital marketing. SEO, PPC, Facebook Ads, Google Analytics, Digital PR, Conversion-Optimised Web Design, ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο digital marketing, βρίσκεται σε αυτό το Podcast.

Ξεκίνησε: Οκτώβριος 2016

Συχνότητα: 1 επεισόδιο / εβδομάδα

Διάρκεια: Μέση διάρκεια επεισοδίου 38 λεπτά

9. Marketing O’Clock – Your Weekly Digital Marketing News Podcast

Το Marketing O’Clock θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία digital marketing podcasts, αφού καλύπτει μια ευρεία θεματολογία, από SEO, PPC και social media marketing. Κάθε Παρασκευή, η ομάδα του Cypress North εμβαθύνει στις τελευταίες ειδήσεις γύρω από το digital marketing, μελετάει τάσεις και updates, ενώ εξετάζει το πώς θα επηρεάσουν όλα αυτά τα πραγματικά KPIs των επιχειρήσεων. Άκουσε πραγματικές ιστορίες, μάθε τι δουλεύει και τι όχι στον κόσμο του digital marketing, καθώς και ότι άλλο “σοκαριστικό” συμβαίνει στο οικοσύστημα του marketing.

Ξεκίνησε: Ιούνιος 2018

Συχνότητα: 1 επεισόδιο / εβδομάδα

Διάρκεια: Μέση διάρκεια επεισοδίου 63 λεπτά

10. (Suprise!) Digital Jam Podcast (Ο ξάδερφος)

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…λέει μια Ελληνική παροιμία! Το DigitalJam Podcast είναι το κορυφαίο Ελληνικό Podcast με θεματολογία γύρω από το digital marketing. Έρχεται για 3η season, με ένα αυθεντικό και χιουμοριστικό στυλ να σχολιάσει ότι πιο “hot” συμβαίνει στο οικοσύστημα του Digital Marketing. Ο Δημήτρης Ζαχαράκης και ο Δημήτρης Καλαϊτζής, έρχονται κάθε Κυριακή με νέο επεισόδιο. Επίσης, και εμείς ως Grow-Digital.gr με τον Σταύρο Θεοδωράτο, συμμετέχουμε 1 φορά το μήνα σε ένα Newsfeed επεισόδιο, σχολιάζοντας την επικαιρότητα με φρέσκα νέα και τάσεις γύρω από το Digital Marketing. Προτείνεται ως η κορυφαία επιλογή Podcast στα Ελληνικά!

Ξεκίνησε: Σεπτέμβριος 2019

Συχνότητα: 1 επεισόδιο / εβδομάδα

Διάρκεια: Μέση διάρκεια επεισοδίου 45 λεπτά

Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.