Τι είναι το Digital Marketing και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Τι είναι το Digital Marketing και τι πρέπει να γνωρίζεις

Το digital marketing ή αλλιώς η ψηφιακή διαφήμιση είναι μια μορφή μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί τεχνολογικά εργαλεία και πλατφόρμες για την προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Αναπτύχθηκε σταδιακά και έχει γίνει ένας ισχυρός τρόπος προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως.

Στην εποχή του ψηφιακού μάρκετινγκ, οι επιχειρήσεις μπορούν να στραφούν σε μια ποικιλία διαφορετικών εργαλείων όπως οι ιστοσελίδες, τα κοινωνικά δίκτυα, τα blogs και άλλα. Ο στόχος τους είναι να αυξήσουν την προβολή τους στο διαδίκτυο, να αυξήσουν την επίγνωση του κοινού τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Στον ψηφιακό κόσμο, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορες τεχνικές όπως το search engine optimization (SEO), το pay-per-click (PPC), το email marketing, το content marketing και άλλα για να προσελκύσουν πελάτες και να αυξήσουν το κέρδος τους.

Τι είναι το Search Engine Optimization

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι μόνο η αρχή για την προβολή της στο διαδίκτυο. Για να είναι επιτυχημένη, απαιτείται η εφαρμογή στρατηγικών και τεχνικών που θα επιτρέψουν την αύξηση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση της προβολής της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης. Αυτή η στρατηγική ονομάζεται Search Engine Optimization (SEO).

Στην πράξη, το SEO είναι ένας συνδυασμός τεχνικών και στρατηγικών που βοηθούν τις ιστοσελίδες να βελτιώσουν τη θέση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google και η Bing. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σου σημαίνει ότι θα εμφανίζεται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα είναι πιο εύκολο για τους χρήστες να τη βρουν.

Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες SEO: On-page και Off-page. Το On-page SEO εστιάζει στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, ενώ το Off-page SEO εστιάζει στη βελτίωση της προβολής της ιστοσελίδας σου στο διαδίκτυο μέσω των εξωτερικών συνδέσμων και των κοινωνικών μέσων.

Το On-page SEO αναφέρεται σε όλες τις τεχνικές βελτιστοποίησης που μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας στην ιστοσελίδα. Περιλαμβάνει τη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά με τις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση του περιεχομένου περιλαμβάνει τη χρήση σωστών λέξεων κλειδιά, τη δομή του κειμένου, τον τίτλο της σελίδας, τις ετικέτες meta και τις εικόνες. Επίσης, σημαντικό είναι να διασφαλίζεις ότι η ιστοσελίδα σου φορτώνεται γρήγορα και ότι οι συνδέσμοι λειτουργούν σωστά.

Το Off-page SEO αναφέρεται σε όλες τις τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός της ιστοσελίδας, προκειμένου να βελτιώσουν την προβολή της.

Η βασική τεχνική είναι η κατασκευή συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας, καθώς οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν υπόψη τους τον αριθμό και την ποιότητα των συνδέσμων που δείχνουν στη σελίδα σου ως έναν δείκτη της αξιοπιστίας της. Επίσης, η παρουσία σε κοινωνικά δίκτυα και η δημιουργία περιεχομένου σε άλλες ιστοσελίδες με σύνδεσμο προς τη σελίδα σου, μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην βελτίωση του ranking της ιστοσελίδας.

Το SEO είναι ένας συνεχής αγώνας και δεν υπάρχουν μαγικά κόλπα για την επίτευξη μεγαλύτερης προβολής στις μηχανές αναζήτησης. Απαιτείται συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των αλγορίθμων των μηχανών αναζήτησης, καθώς και η συνεχής αναθεώρηση της στρατηγικής SEO σας. Η στρατηγική SEO πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη των αλγορίθμων των μηχανών αναζήτησης και τις τάσεις στην αναζήτηση.

Τι είναι το Pay Per Click marketing

Η διαφήμιση pay per click (PPC) αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες μεθόδους διαφήμισης στο διαδίκτυο. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους διαφήμισης, όπως η διαφήμιση στα περιοδικά ή στην τηλεόραση, η διαφήμιση PPC σας επιτρέπει να πληρώνεις μόνο για τις φορές που κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σου.

Το μοντέλο της διαφήμισης PPC είναι απλό. Καταρχάς, επιλέγεις τις λέξεις-κλειδιά που επιθυμείς να συνδέονται με τη διαφήμισή σου. Έπειτα, καθορίζεις πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για κάθε κλικ στη διαφήμισή σου. Τέλος, οι διαφημίσεις σου εμφανίζονται στην κορυφή ή στο κάτω μέρος της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης στις μηχανές αναζήτησης.

Η διαφήμιση PPC μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν την προβολή τους στο διαδίκτυο. Οι διαφημιστικές εταιρείες πληρώνουν μόνο για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία που διαφημίζουν, επιτρέποντας τους να έχουν ένα καλύτερο έλεγχο στον προϋπολογισμό τους και να προσελκύσουν πελάτες με πιο αποδοτικό τρόπο.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της διαφήμισης PPC είναι ότι μπορείς να στοχεύσεις καλύτερα το κοινό σου. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορείς να επιλέξεις ακριβείς λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το προϊόν ή την υπηρεσία σου. Έτσι, οι διαφημίσεις σου θα εμφανίζονται μόνο σε χρήστες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το προϊόν σου και όχι σε αδιάφορους χρήστες.

Επιπλέον, με τη διαφήμιση PPC μπορείς να διαχειρίζεσαι τον προϋπολογισμό σου με αποτελεσματικό τρόπο. Μπορείς να ορίσεις έναν προϋπολογισμό που θα αντιστοιχεί στις διαφημίσεις σου και να πληρώσετε μόνο για τα κλικ που λαμβάνεις στις διαφημίσεις σου. Επιπλέον, μπορείς να προγραμματίσεις τις διαφημίσεις σου για να εμφανίζονται μόνο τις ώρες που θεωρείς πιο αποδοτικές.

Ωστόσο, η διαφήμιση PPC έχει και κάποια μειονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι ότι οι διαφημίσεις σου εξαφανίζονται αμέσως μόλις σταματήσετε να πληρώνετε για αυτές. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια συνεχή παρουσία στην αγορά μόνο με τη διαφήμιση PPC. Επιπλέον, μερικοί χρήστες μπορεί να αποφεύγουν τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στις κορυφαίες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης, προτιμώντας να κάνουν κλικ σε οργανικά αποτελέσματα.

Τέλος, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τη διαφήμιση PPC είναι η σημασία του κειμένου της διαφήμισης. Πρέπει να είναι πειστικό και να καταφέρνει να προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού σου, αλλά ταυτόχρονα να μην είναι υπερβολικά προκλητικό ώστε να αποθαρρύνει τους χρήστες από το να κάνουν κλικ σε αυτό.

Συνοψίζοντας, η διαφήμιση PPC είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για να προωθήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σου στο διαδίκτυο. Βελτιώνει την ορατότητα της επιχείρησής σου στις αναζητήσεις και παρέχει στοχευμένη διαφήμιση για να φτάσεις σε νέους πελάτες. Ωστόσο, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα κόστη και η διαχείριση του κατάλληλου μηνύματος διαφήμισης.

Για να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη καμπάνια διαφήμισης PPC, θα πρέπει να έχετε καλή κατανόηση του αντικειμένου σου και του κοινού που στοχεύεις. Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσεις ποια είναι η βασική λέξη-κλειδί για τη διαφήμιση σας. Αυτό είναι σημαντικό για να μπορέσεις να στοχεύσεις τους πελάτες που ψάχνουν για αυτό ακριβώς το προϊόν ή την υπηρεσία σου.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο δίκτυο διαφήμισης, όπως το Google AdWords, το Bing Ads ή το Facebook Ads. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αποφασίσεις το μέγεθος του κοινού σου και τον προϋπολογισμό σου για τη διαφήμιση.

Τι είναι το Email Marketing

Το email marketing είναι μια δημοφιλής μέθοδος digital marketing που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως μέσο επικοινωνίας με πελάτες αλλά και πιθανούς πελάτες. Περιλαμβάνει την αποστολή email μηνυμάτων που προωθούν προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις, προωθητικές προσφορές και πολλά άλλα.

Το email marketing είναι μια αποτελεσματική μέθοδος μάρκετινγκ για πολλούς λόγους. Αν καταφέρεις να στείλεις το μήνυμά σου σε έναν πελάτη ή πιθανό πελάτη, θα έχεις τη δυνατότητα να τον ενημερώσεις για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, να προσφέρεις προωθητικές προσφορές ή να τον καλέσεις σε μια εκδήλωση που οργανώνεις. Το email marketing σου παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να επικοινωνήσεις απευθείας με τον πελάτη και να δημιουργήσεις μια σχέση εμπιστοσύνης και επαγγελματικής συνεργασίας.

Επιπλέον, το email marketing είναι μια οικονομική μέθοδος μάρκετινγκ. αποστολή email μηνυμάτων είναι σχετικά φθηνή σε σχέση με άλλες μέθοδους όπως η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή η πληρωμένη διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης (pay per click). Επίσης, με το email marketing μπορείς να ελέγχεις και να μετράς τα αποτελέσματα των καμπανιών σου, χρησιμοποιώντας τις αναφορές που σου παρέχουν οι πλατφόρμες email marketing. Μπορείς να παρακολουθείς το πόσοι παραλήπτες ανοίγουν το email σου, πόσοι κάνουν κλικ σε κάποιο σύνδεσμο ή αγοράζουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Προτού ξεκινήσεις μια καμπάνια email marketing, υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που πρέπει να λάβεις υπόψη σας. Πρώτον, πρέπει να έχεις μια βάση δεδομένων με email διευθύνσεις των πελατών σιυ ή των πιθανών πελατών σου. Επιπλέον, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι οι παραλήπτες σου έχουν συναινέσει να λαμβάνουν email από εσένα και ότι τους παρέχεις τη δυνατότητα να διαγραφούν από τη λίστα σου στο μέλλον. Επιπλέον, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι τα email μηνύματα σου είναι εξαιρετικής ποιότητας, ενδιαφέροντα και σχετικά με τα ενδιαφέροντα των παραληπτών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατανοήσεις τους πελάτες και τις ανάγκες τους, ώστε να μπορέσεις να προσφέρεις περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει πραγματικά.

Όταν έχεις αποφασίσει ότι έχεις τα δεδομένα και το περιεχόμενο που χρειάζεσαι, μπορείς να ξεκινήσεις τη δημιουργία του email σου. Πρέπει να προσέξεις τον τίτλο και το περιεχόμενο του μηνύματός σου, ώστε να είναι ελκυστικό και ενδιαφέρον για τους παραλήπτες. Χρησιμοποίησε κείμενο και εικόνες που θα κάνουν τους παραλήπτες να ενδιαφερθούν για την προσφορά σου και να πατήσουν στους συνδέσμους.

Στο τέλος του email σας, πρέπει να παρέχεις ένα call-to-action, όπως ένα κουμπί για αγορά προϊόντος ή μια σύνδεση για να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας. Μην ξεχνάτε να προσφέρεις μια ευκαιρία στους παραλήπτες σου να διαγραφούν από τη λίστα σου, αν το επιθυμούν.

Τέλος, είναι σημαντικό να προσέχετε τον αριθμό των email που στέλνετε στους παραλήπτες σου. Αν στείλεις υπερβολικά πολλά email, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα με την αποδοτικότητα της καμπάνιας σου και με τους παραλήπτες σου. Αντίθετα, αν στείλετε πολύ λίγα email, μπορεί να μην πετύχετε τους στόχους σας.

Μια καλή πρακτική είναι να κρατάς τα email σας σύντομα και συγκεκριμένα. Δεν πρέπει να προσπαθείτε να ενημερώνετε τους παραλήπτες σας για κάθε λεπτομέρεια της επιχείρησής σας σε κάθε email. Αντίθετα, εστιάστε σε ένα ή δύο θέματα και παρέχεις χρήσιμες πληροφορίες που θα ενδιαφέρουν τους παραλήπτες σου.

Εν κατακλείδι, το email marketing είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την επικοινωνία με τους πελάτες σου και την προώθηση της επιχείρησής σου. Αν ακολουθήσεις τις βέλτιστες πρακτικές και αν παρέχεις χρήσιμο και ενδιαφέρον περιεχόμενο, μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου και να βελτιώσεις την απόδοση της επιχείρησής σου.

Τι είναι το Content Marketing

Η σύγχρονη ψηφιακή εποχή έχει αλλάξει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Πλέον, η προώθηση δεν είναι απλά η παρουσίαση των προϊόντων σε διαφημιστικά δίκτυα ή η αναζήτηση του καλύτερου τρόπου για την αγορά καταναλωτών. Το content marketing έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους προώθησης για πολλές επιχειρήσεις.

Αλλά τι είναι το content marketing;

Στην ουσία, το content marketing είναι η δημιουργία και η διανομή περιεχομένου που είναι σχετικό με την επιχείρηση σου και τα προϊόντα της, με στόχο την προώθηση της επιχείρησής σου. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει άρθρα, blog posts, εικόνες, βίντεο, podcasts και άλλα είδη περιεχομένου. Σκοπός είναι να προσελκύσει το κοινό σου και να τους παρέχει αξία, ενώ ταυτόχρονα τους ενημερώνει για την επιχείρησή σου και τα προϊόντα της.

Το content marketing βασίζεται στην αρχή ότι αν παρέχεις ποιοτικό και χρήσιμο περιεχόμενο, οι καταναλωτές θα σε εκτιμήσουν και θα επιστρέψουν για περισσότερες αγορές. Με άλλα λόγια, το content marketing δεν είναι απλά η προώθηση της επιχείρησής σου, αλλά η παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους πελάτες σου και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης μαζί τους. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του content marketing είναι ότι μπορεί να βελτιώσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου στον ανταγωνιστικό ψηφιακό κόσμο. Με τη δημοσίευση ποιοτικού περιεχομένου στο web, μπορείς να βελτιώσεις τη θέση σου στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης, καθώς το περιεχόμενό σου θα είναι πιο προσβάσιμο και ενδιαφέρον για τους χρήστες που αναζητούν σχετικές πληροφορίες.

Ακόμη ένα πλεονέκτημα του content marketing είναι ότι μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη κοινότητας. Μέσω του περιεχομένου σου, μπορείς να δημιουργήσεις μια κοινότητα γύρω από την επιχείρησή σου και τα προϊόντα της, με στόχο τη δημιουργία μιας πιο δυναμικής και αλληλένδετης σχέσης με τους πελάτες σου.

Η κοινότητα αυτή μπορεί να αυξήσει την πιστοποιημένη εμπειρία των πελατών σου, να βελτιώσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου και να δημιουργήσει πιο στενές σχέσεις μεταξύ των πελατών και της επιχείρησής.

Επιπλέον, το content marketing μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του email marketing σου. Αν έχεις ήδη μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πελατών, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το περιεχόμενό σου για να προσφέρεις αξία και πληροφορίες στους παραλήπτες των email σου. Αυτό θα βελτιώσει το ενδιαφέρον τους και θα μειώσει τον κίνδυνο να απορρίψουν τα email σου ως ανεπιθύμητα.

Τέλος, το content marketing μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας σου. Με τη δημοσίευση περιεχομένου που είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο για τους πελάτες σου, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των ακόλουθών σου και να βελτιώσεις την αλληλεπίδραση μαζί τους.

Πώς θα ξεκινήσεις με το Digital Marketing

Το digital marketing είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στη σύγχρονη εποχή. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια καριέρα στο digital marketing, θα πρέπει να έχεις στο νου σας ότι αυτός ο κλάδος είναι συνεχώς εξελισσόμενος και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εισέλθεις σε αυτόν τον κλάδο. Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αρχίσεις στο digital marketing.

1. Μάθε τα βασικά

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να μάθεις τα βασικά του digital marketing. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γνωρίζεις τα διάφορα κανάλια digital marketing, όπως το email marketing, τα social media, το SEO και το PPC. Ένας καλός τρόπος για να μάθεις τα βασικά είναι να διαβάσεις online άρθρα και οδηγούς ή να παρακολουθήσεις διαδικτυακά σεμινάρια.

2. Εξάσκηση

Μόλις μάθετε τα βασικά, θα πρέπει να εξασκηθείς. Μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου ιστοσελίδα ή να δουλέψεις πάνω στην ιστοσελίδα κάποιου γνωστού. Έτσι, θα μπορέσεις να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να εξασκηθείς στην εφαρμογή των βασικών πρακτικών του digital marketing.

3. Δημιούργησε το δικό σου portfolio

Όταν αρχίσεις να εξασκείσαι στο ψηφιακό μάρκετινγκ, θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα portfolio με τα παραδείγματα της δουλειάς σου. Μπορείς να συλλέξεις τα δείγματα της δουλειάς σου και να τα δημοσιεύσεις σε μια ιστοσελίδα ή στο προφίλ σου στο LinkedIn. Αυτό θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τις δεξιότητές σου και να αυξήσεις τις πιθανότητες να βρείς εργασία στον χώρο του digital marketing.

4. Συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα

Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορείς να παρακολουθήσεις για να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου. Αυτά τα προγράμματα παρέχουν πολύτιμες γνώσεις στις βασικές αρχές του ψηφιακού μάρκετινγκ και σε βοηθούν να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου σε περισσότερες προηγμένες τεχνικές. Μπορείς να βρείς διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα online ή σε σχολές digital marketing και να παρακολουθήσεις μαθήματα για τα βασικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του Google Search, των Google Analytics, την παρακολούθηση των λέξεων-κλειδιών, και πολλά άλλα.

5. Βρες επαγγελματικές ευκαιρίες

Μόλις αισθανθείς ότι έχεις αρκετή εμπειρία και δεξιότητες στο digital marketing, μπορείς να αρχίσεις να αναζητάς επαγγελματικές ευκαιρίες στον χώρο. Μπορείς να αναζητήσεις διαφορετικούς τύπους θέσεων εργασίας, όπως Digital Marketing Specialist, Digital Account Executive, Performance Marketing Specialist και άλλα. Επιπλέον, μπορείς να αποστείλεις το βιογραφικό σου σε digital marketing agencies και άλλα brands. Σημαντικό είναι να είσαι ενημερωμένος για τις τάσεις του digital marketing και να είσαι έτοιμος να αναλάβεις τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν.

Σε συνοπτικές γραμμές, το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένας σημαντικός τομέας με διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αν θέλεις να αρχίσεις να εργάζεσαι σε αυτόν τον τομέα, ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και διατήρησε πάντα τη δίψα για ενημέρωση γύρω από τις τάσεις και τα νέα στον χώρο. Μην ξεχνάς ότι η δουλειά στο digital marketing απαιτεί υπομονή, συνέπεια και σκληρή δουλειά, αλλά η ανταμοιβή μπορεί να είναι μεγάλη και η καριέρα σου μπορεί να αναπτυχθεί σημαντικά στο μέλλον.

Πηγές γνώσης για το Digital Marketing [Updated]

Με την ευκολία μόνο λίγων κλικ για να βρεις την πηγή ενημέρωσης που χρειάζεσαι, είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις να μαθαίνεις και να ενημερώνεσαι γύρω από το digital marketing. Blogs, video, podcats, digital marketing experts, how-to, tutorials, seminars, e-learnings και η λίστα δεν σταματάει.

Blogs

Podcasts

YouTube Channels

Το Grow Digital αποτελεί ένα ενημερωτικό portal βασισμένο στο σύγχρονο Digital Marketing και στις υποκατηγορίες του. Στόχος μας η σαφής, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του Ελληνικού σχετικά με έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα.